Aura-Soma®  Equilibrium 

0 Koningsblauw / Diep Magenta

Spirituele Eerste Hulp. Ontwikkelen van het waarnemingsvermogen en het vermogen diepe gevoelens te ervaren; intuïtief begrijpen. Affirmatie: "Ik hou van het leven. Leven is leren."

01  Blauw/Diep Magenta

Fysieke Eerste Hulp. Inzicht, de wijze oude man. Helpt in de communicatie met het innerlijk en bij algemene fysieke klachten. Affirmatie: "Ik ben heel. Ik integreer al mijn delen."
(deel van de Chakra Set)

02 Blauw / Blauw

Vredesfles. Vrede die alle verstand te boven gaat. Ondersteunt en bevordert de communicatie. Affirmatie: "Ik adem vrede in. Ik adem vrede uit."
(deel van de Chakra Set)

03 Blauw/Groen

Hartfles, Atlantische fles. Bevordert communicatie vanuit het hart. Affirmatie: "Ik druk liefde en waarheid uit."
(deel van de Chakra Set)

04 Geel / Goud

Het Zonnelicht. Kennis en wijsheid. De student, de leraar. Affirmatie: "Ik ben zeker. Ik weet dat ik niets weet."
(deel van de Chakra Set)

05 Geel / Rood

Zonsopgang/Zonsondergang fles. Bevordert je eigen wijsheid om je energie goed te gebruiken. Affirmatie: "Ik open me voor de vreugde in mijn leven."
(deel van de Chakra Set)

06 Rood / Rood

Energie fles. Bevordert het enthousiasme en de liefde voor het leven. Affirmatie: "Wat ik ook doe, het laat de liefde in mijn leven groeien."

07 Geel / Groen

De tuin van Gethsemane De wijsheid om het levensproces te vertrouwen. Affirmatie: "Ik heb geen grenzen behalve degene die ik voor mezelf stel."

08 Geel / Blauw

Anubis. Wijsheid door innerlijke communicatie. Affirmatie: "Ik ben in het hier en nu. Hier en nu is het enige moment om iets te veranderen."

09 Turquoise / Groen

Het hart in het hart; het transcendente hart. De kristallen Grot. Luisteren naar de innerlijke stem. Affirmatie: "Op zoek naar de waarheid luister ik naar mijn innerlijke stem."

10 Groen / Groen

"Omarm een boom". Ruimte voor het hart; helpt beslissingen te nemen. Affirmatie: "Ik heb de ruimte om te doen wat gedaan moet worden."

11 Helder / Roze

Essenerflesje 1, een bloemenkrans. Helderheid van geest om de innerlijke ziel lief te hebben. Affirmatie: "Ik hou van mezelf zoals ik ben."

12Helder / Blauw

Vrede in de Nieuwe Tijd. Verbonden met verzorging, creativiteit en vruchtbaarheid. Affirmatie: "Hoe meer vrede ik in mezelf heb, des te meer licht wordt mij gegeven."

13 Helder / Groen

Verandering in de Nieuwe Tijd. Brengt licht naar het hart, geeft ruimte voor verandering. Affirmatie: "In elk einde ligt een nieuw begin."

14 Helder / Goud

Wijsheid in de Nieuwe Tijd. De vlinder. Helderheid van gedachten. Wijsheid van de Nieuwe Tijd. Affirmatie: "Hoe meer ik mijn angst loslaat, hoe meer ik mij open voor mijn innerlijke waarheid."

15 Helder / Violet

Genezing in de Nieuwe Tijd. Verheffing van de ziel, reiniging, genezing, bescherming; spirituele verwerkelijking. Affirmatie: "Hoe meer licht ik binnenlaat, des te meer word ik geheeld."

16 Violet / Violet

De violette mantel. Ontwaken van je ware zelf en dienstbaarheid. Affirmatie: "Hoe meer ik me van mijn taak bewust word, des te helderder wordt mijn leven."

17 Groen / Violet

De troubadour. Hoop. Een nieuw begin voor spiritualiteit. Affirmatie: "Ik zoek en vind de waarheid."

18 Geel / Violet

De Egyptische fles. Verandering. Spirituele leraar, de wijsheid hebben om de innerlijke genezing te vinden. Affirmatie: "Hoe meer ik mijn angst loslaat, des te meer genezing ik vind."

19 Rood / Paars

Leven in de materiële wereld. We vernieuwen onze lichamen als we ons denken veranderen. Nieuwe energie opbouwen. Affirmatie: "Ik zeg "ja" tegen het leven en tegen mezelf."

20 Blauw / Roze

 

Sterrenkind (eerste hulp). Intuïtieve liefde, communicatie van onvoorwaardelijke liefde. Helpt kinderen op allerlei gebieden, ook het kind in onszelf. Affirmatie: "Liefhebben is loslaten van angst." (deel van de Chakra Set)

 

21 Groen / Roze

 

Een nieuw begin voor liefde. De ruimte voor een nieuwe richting, een nieuw begin voor liefde. Affirmatie: "Ik houd de wereld in mijn handen."

 

22 Geel/ Roze

 

De wedergeboorte fles. Ontwaken. Een nieuw vooruitzicht, wedergeboorte. Affirmatie: "Ik adem liefde in, ik adem liefde uit."

 

23 Perzik / Roze

 

Liefde en licht. Geeft wijsheid en begrip om de innerlijke liefde te vinden. Affirmatie: "Ik ben in harmonie met het leven en het leven is in harmonie met mij."

 

24 Violet / Turquoise

 

Een nieuwe boodschap. Helpt bij communicatie van "de geest" via het hart. Affirmatie: "Ik open me voor nieuwe mogelijkheden in mijn leven."

 

25 Paars / Magenta

 

Florence Nightingale fles. Een pioniersgeest, een zoeker naar spirituele kennis. Affirmatie: "Ik laat mijn teleurstellingen los."

 

26 Oranje / Oranje

 

De etherische eerste hulp fles. Humpty Dumpty. Lijmt de stukken weer aan elkaar. De schokbreker. Affirmatie: "De enige zekerheid in het leven is verandering." (deel van de Chakra Set)

 

27 Rood / Groen

 

Robin Hood. Aanstekelijk enthousiasme voor het leven. Affirmatie: " Ik zie het licht door de bomen."

 

28 Groen / Rood

 

Maid Marion. Geeft energie om eigen ruimte te vinden, een pioniersfles. Affirmatie: "Ik vind de kracht om te zijn wie ik ben".

 

29 Rood / Blauw

 

Sta op en wandel. De juiste activiteit zal leiden tot harmonie en vrede. Affirmatie: "Ik open me voor innerlijke vrede."

 

30 Blauw / Rood

 

De hemel op aarde brengen. Hemel op aarde, de mogelijkheid om de kwaliteit van het leven te verbeteren. Affirmatie: "Hoofd in de hemel, voeten op de grond en de buik stroomt vrij."

 

31 Groen / Goud

 

De fontein. Het inzicht om de eigen (innerlijke) ruimte te vinden. Affirmatie: "Ik laat mijn angst los en vind zonneschijn in mijn hart."

 

32 Koningsblauw / Goud

 

Sophia. Affirmatie: Een boodschap van goede dingen voor de toekomst. "Ik laat mijn angst los en open me voor de wijsheid in mij."

 

33 Koningsblauw / Turquoise

 

De dolfijn. Wijsheid van Atlantis. Innerlijke scholing, communicatie vanuit het hart. Affirmatie: " Vrede is mijn gehele streven."

 

34 Roze / Turquoise

 

De geboorte van Venus. Toegang tot de verborgen mysteries van de liefde en het leven. Affirmatie: "Ik ben die ik ben."

 

35 Roze / Violet

 

Zachtmoedigheid. Dienstbaarheid met onvoorwaardelijke liefde, "liefde van boven". Affirmatie. "Doordat ik anderen genees, genees ik mijzelf."

 

36 Violet / Roze

 

Liefdadigheid. Tederheid in dienstbaarheid, medeleven en begrip. Affirmatie: "I hou van de uitdagingen van het leven."

 

37 Violet / Blauw

 

De Beschermengel komt naar de aarde. Verzorging en bescherming van harmonieuze communicatie. Affirmatie: "Ik vul mijn kelk opdat die kan uitstromen in de wereld."

 

38 Violet / Groen

 

De troubadour 2. Onderscheidingsvermogen. Harmonie van bewustzijn en onderbewustzijn. Affirmatie: "Ik geef mijn gevoelens een naam."

 

39 Violet / Goud

 

De Egyptische fles 2. Wijsheid en dienstbaarheid, medeleven en begrip. Affirmatie: "Ik heb veel te leren en veel te geven."

 

40 Rood / Goud

 

De "Ik Ben" fles. Energie voor het vinden van zelfkennis en het ontplooien van activiteiten. Affirmatie: "Ik zeg "ja" tegen het leven."

 

41  Goud / Goud

 

Wijsheid. El Dorado. Overvloed, de zuiverste wijsheid op alle niveaus. Affirmatie: "Ik zoek en ik vind de pot met goud aan het einde van de regenboog."

 

42 Geel / Geel

 

De oogst. Vreugde, wijsheid, blijheid, gelukzalig ontwaken. Affirmatie: "Vanuit mijn verworven kennis creëer ik wijsheid."

 

43 Turquoise / Turquoise

 

Creativiteit. Op communicatie vanuit het hart vertrouwen. Affirmatie: "Alles vloeit, ik ga met de stroom mee."

 

44 Lila / Lichtblauw

 

De beschermengel. De lila vlam van verandering, blauw van algehele bescherming. Affirmatie: "Ik laat los en verwacht niets."

 

45 Turquoise / Magenta

 

De adem van liefde. De behoefte en de gave van het ontvangen en het geven van liefde. Affirmatie: "Alles is op zijn eigen manier mooi."

 

46 Groen / Magenta

 

De zwerver. De zoeker. Ontdekking van innerlijke kracht en liefde van boven. Affirmatie: "Ik zie de ontspringende bronnen in de tuin van mijn hart."

 

47 Koningsblauw / Citroengeel

 

De Oude Ziel. Tijd voor het formuleren van nieuwe doelen. Affirmatie: "Ik maak het beste van mijn mogelijkheden."

 

48 Violet / Helder

 

Vleugelen der verandering. Spirituele reiniger, tijd voor innerlijke beschouwing. Affirmatie: "Ik vind vreugde als ik mij door het licht laat voeden."

 

49 Turquoise / Violet

 

De nieuwe boodschapper. Flexibiliteit van de geest door innerlijke communicatie. Affirmatie: "Ik open me voor de liefde."

 

50 Lichtblauw / Lichtblauw

 

El Morya. De kracht achter de troon van bewustzijn. Affirmatie: "Uw Wil geschiede door mij."

 

51 Lichtgeel / Lichtgeel

 

Kuthumi. Intellectueel onderzoeken en ontvangen van wijsheid. Affirmatie "Ik sta aan de poort en weet dat daarachter de vreugde wacht."

 

52 Lichtroze / Lichtroze

 

Lady Nada. Spirituele groei door het vermogen om lief te hebben. Affirmatie: "Ik hou van mezelf zoals ik ben."

 

53 Lichtgroen / Lichtgroen

 

Hilarion. Het zuivere hart, vernieuwing, wedergeboorte. De Weg, de Waarheid en het Leven. Affirmatie: "Ik vind mijn eigen waarheid."

 

54 Helder / Helder

 

Serapis Bey. De kracht van het licht, uitbreiding van het bewustzijn, zuivering. Affirmatie: "Of ik lach of huil, ik zie de regenboog in mijn tranen."

 

55 Helder / Rood

 

De Christ. Licht en inspiratie komen in de fysieke wereld. Affirmatie: "Ik heb de energie om mijn idealen na te streven”

 

56 Lichtviolet / Lichtviolet

 

St. Germain. De wandeling langs het voetpad van de hoogste orde. Affirmatie: "Ik vertrouw erop dat mijn intuïtie gebaseerd is op verstand

 

57 Lichtroze / Lichtblauw

 

Pallas Athena & Aeolus. Loslaten en vertrouwen, persoonlijke onafhankelijkheid. Affirmatie: "Ik laat los en vertrouw’

 

58 Lichtblauw / Lichtroze

 

Orion & Angelika. Moederliefde, vaderliefde, spirituele liefde. Affirmatie: "Ik kom in het hier en nu, en verandering vindt plaats

 

59 Lichtgeel / Lichtroze

 

Lady Portia. Oordeel niet, opdat gij niet geoordeeld wordt. Affirmatie: "Ik versta de wetten van het leven, en ik groei

 

60 Blauw / Helder

 

Lao Tsu & Kwan Yin. Wees stil en weet wie je bent. Affirmatie: "Ik bevrijd me van al mijn beperkingen

 

61 lichtroze/lichtgeel

 

Sanat Kumara & Lady Venus Kumara. De as waar het om draait. Liefde en wijsheid.
Zo boven zo beneden. affirmatie: ik breng wijsheid en liefde in iedere dag

 

62 Lichtturquoise/Lichtturquoise

 

Maha Chohan. De zee van het zuivere, universele bewustzijn. Affirmatie: "Ik geef me over aan de stroom van het leven

 

63 Smaragdgroen / Lichtgroen

 

Djwal Khul & Hilarion. De twee meesters van de groene straal. Een nieuw begin, brengt balans en harmonie. Affirmatie: "Ik ben op het juiste moment op de juiste plaats en ik doe het juiste

 

64 Smaragdgroen / Helder

 

Djwal Khul. Zoek en gij zult vinden. Ik ben de weg... luister en volg. Affirmatie: "Mag de geest van de waarheid op aarde komen, zodat ik het innerlijke licht vind."

 

65 Violet / Rood

 

Hoofd in de Hemel en voeten op de grond. De "ik ben" komt naar de aarde ....verandering. Affirmatie: "Ik weet waar ik sta en ik weet waarheen ik ga’

 

66 Lichtviolet / Lichtroze

 

De Actrice. Onvoorwaardelijke liefde in dienstbaarheid aan anderen. Affirmatie: "Ik let op wie er op het toneel van mijn leven staat

 

67 Magenta / Magenta

 

Goddelijke Liefde - liefde voor de kleine dingen van het leven. Goddelijke liefde in dienstbaarheid. Affirmatie: "Ik wacht geduldig tot het Goddelijke zich in mijn leven onthult

 

68 Blauw / Violet

 

Gabriël. (echo van nr. 01) Vrede en vervulling, spiritueel inzicht. Affirmatie: Ik beëindig wat beëindigd moet worden. Daarmee maak ik een nieuw begin mogelijk."

 

69 Magenta / Helder

 

Klokken luiden. Gezuiverde wensen en verlangens, de energetische kracht van de liefde. Affirmatie: "Tussen de uitersten vind ik een balans in mijn leven’’

 

70 Geel / Helder

 

Visioen van schoonheid (heerlijkheid). Een glansrijk vooruitzicht. Affirmatie: "Ik verkrijg helderheid, terwijl ik me voor vreugde open’

 

71 Roze / Helder

 

Essenen II. De juweel in de lotus. Groei van het bewustzijn door de onbeperkte kracht van liefde. Affirmatie: "Wees stil en weet: Ik ben God’

 

72 Blauw / Oranje

 

De clown. Pagliacci. Communicatie en verzorging van de innerlijke emotionele verlangens. Affirmatie: "Wanneer jullie niet worden als kinderen, zullen jullie niet in het Hemelrijk binnengaan’

 

73 Goud / Helder

 

Chang Tsu. Wijsheid door acceptatie van het levenslot. Affirmatie: "Gelukkig is diegene die om zichzelf en met anderen kan lachen

 

74 Lichtgeel / Lichtgroen

 

Triomf . Gerechtigheid door balans. Ook op emotioneel vlak. Affirmatie: "De weg is het doel."

 

75 Magenta / Turquoise

 

Go with the Flow. "Ga met de stroom mee", een verandering van je optiek. Affirmatie: "Ik open me ervoor, de liefde opnieuw te zien’

 

76 Roze / Goud

 

Vertrouwen. Liefde en wijsheid. Wijsheid uit het verleden, in de vorm van onvoorwaardelijke liefde. Affirmatie: "Ik hou zoveel van je dat ik je kan loslaten’

 

77 Helder / Magenta

 

De Beker, de Graal. Liefde en licht manifesteren zich, fysieke volmaaktheid. Affirmatie: "Ik laat mijn illusies los waardoor ik helder inzicht krijg’

 

78 Paars / Paars Magenta

 

De Kruin Rescue. "Kruin chakra. De transformatie. liefdevolle dienstbaarheid en betrouwbaarheid. Affirmatie: "Ik laat de goddelijke liefde in mijn hele leven toe."

 

79 Oranje / Paars

 

De Struisvogel. Transformatie van diep schokkende gebeurtenissen in ons leven. Affirmatie: "Ik aanvaard de uitdagingen van het leven met vreugde."

 

80 Rood / Roze

 

Artemis. Energie voor liefde en loslaten, onvoorwaardelijke liefde, een "laat-los fles". Affirmatie: "Op dit moment ben ik vrij’

 

81 Roze / Roze

 

Onvoorwaardelijk liefde. Onvoorwaardelijke liefde, meevoelend en begrijpend, behoefte aan liefde. Affirmatie: "Ik hou van mezelf zoals ik ben

 

82 Groen / Oranje

 

Calypso. De weg, ruimte om een verbinding met het inzicht in jezelf te maken, diepe gelukzaligheid van het hart. Affirmatie: "Ik open mijn hart voor een nieuwe richting’

 

83 Turquoise / Goud

 

Sesam, open u. Creatieve wijsheid. Gevoelsmatige communicatie met de wijsheid uit het verleden. Affirmatie: "Ik open me voor de diepste vreugde, zodat ik die kan delen met anderen.’

 

84 Roze / Rood

 

Candle  in de wind (song Princes Diana). Compassie. De wens om te geven / te zorgen. Affirmatie: "Ik neem afscheid van het verleden en sta open voor de liefde’

 

85 turquoise/ helder

 

titania.Nieuwetijdscommunicatie, verlichting van het innerlijke. Duidelijkheid in het hart

 

86 Helder/ Turquoise

 

Oberon. Een kanaal voor de creatieve communicatie van het hart. Affirmatie: "Ik open me ervoor dat de schepping door mij tot uitdrukking komt."

 

87 Koraal / Koraal

 

Liefde/Wijsheid. Cheiron. Onvoorwaardelijke liefde. De helende kracht van de liefde. Kracht vinden in/door je eigen kwetsbaarheid. Affirmatie: "Ik zeg het verleden vaarwel en verwelkom de liefde’

 

88 Groen / Blauw

 

Keizer van Smaragd (lange levensduur). De communicatie van de diepe vrede door iemands gevoel. Affirmatie: "Ik open me voor mijn liefde voor de natuur’’

 

89 Rood / Diep Magenta

 

De Tijds-Verandering (time shift). De energie-rescue, de tijdverschuiving. Affirmatie: "Energie volgt de intentie’

 

90 Goud / Diep Magenta

 

Wijsheids Rescue. Affirmatie: "Van uit mijn chaos komt een nieuwe orde boven’

 

91 Olijfgroen / Olijfgroen

 

Vrouwelijk leiderschap. Lessen van het hart, hoop voor de toekomst. Affirmatie: "Hoop is mijn weg voorwaarts. Ik vertrouw op het levensproces’

 

92 Koraal / Olijfgroen

 

Grietje. Integratie van het vrouwelijke aspect, samenwerking, geen competitie. Affirmatie: "Voor verlichting hout hakken en water dragen , na verlichting hout hakken, water dragen’

 

93 Koraal / Turquoise

 

Hans. Collectieve liefde, wijsheid, communicatie. Affirmatie: " Ik open me voor de universele waarheid

 

94 Lichtblauw / Lichtgeel

 

Aartsengel Michaël. Bescheidenheid is bescherming voor de ziel. Vervul je blauwdruk hier op aarde en laat je niet afleiden. Affirmatie: "Ik laat mijn angst los en open me voor vrede, de hogere wil."

 

95 Magenta / Goud

 

Aartsengel Gabriël. Herstructurering. Luister naar je Hogere Zelf. Laat je gouden ster schijnen in alles wat je doet. Affirmatie: "Ik ontdek warmte en liefde voor mijzelf en mijn mogelijkheden ontstaan vanzelf’

 

96 Koningsblauw / Koningsblauw

 

Aartsengel Raphaël. Een lang verwachte droom. Bewustwording van creatieve krachten/ intuïtie. Affirmatie: "Ik ga voorbij mijn gevoelens en verwardheid en vind diepe vrede’

 

97 Goud / Koningsblauw

 

Aartsengel Uriël. Oude wijsheid uit de incarnatie ster komt weer boven en wordt in verbinding gebracht met het hogere bewustzijn van ons brein. Affirmatie: "Ik ben op een reis naar wijsheid’

 

98 Lila / Koraal

 

Aartsengel Sandalphon. Transmutatie van negativiteit naar positiviteit op alle niveaus van ons wezen. Ik verdiep mijn spiritualiteit als ik mij met mijn aardester verbindt’

 

99 Licht Olijfgroen / Roze

 

Aartsengel Tzadkiël. Vrouwelijk intuïtief leiderschap via een liefdevolle impuls. Affirmatie: "Op dit moment ben ik vrij’

 

100 Helder / Diep Magenta

 

Aartsengel Metatron. Werpt licht op onze schaduwkant; bevordert de acceptatie hiervan en geeft er inzicht in. Affirmatie: "Ik laat het licht schijnen in/door mijn/de duisternis’

 

101 Lichtblauw / Lichtolijfgroen

 

Aartsengel Jophiël. Ontsluit nieuwe hart energie. Een voor allen - allen voor een. Affirmatie: "Ik kom met vreugde in de tuin van het Hart’

 

102 Diep Olijfgroen/Diep Magenta

 

Aartsengel Samaël. Onze inzet wordt op de proef gesteld. Hope (licht), in ons brengt vernieuwing van al onze waarden en idealen.De Feniks herrijst uit de as.
Affirmatie: Op het moment van evaluatie van mijn eigen geloofs en levens overtuigingen vind ik nieuwe hoop ‘.

 

103 Opaal Lichtblauw / Donker Magenta

 

Aartsengel Haniël. De reis van de ster door de poort van initiatie. Je aandacht richten op de oplossing i.p.v. het probleem. Affirmatie; Ieder moment , iedere dag en iedere week ben ik me bewust van al het positieve in mijn leven

 

Nieuw

104 fluoriserend Roze  / Magenta

 

Aartsengel Chamael; Hij die God ervaart Vertrouw en weet dat alles perfect is. Het is zoals het is.De geur is van Gardenia.Liefde, bewondering en dankbaarheid. Sterkt het hart. De tuin van Gethsemane. Opgedragen aan Geburah, het beeld van een krijger die in een strijdwagen rijdt. De vogel die bij Chamael hoort is een roodborstje en de boom de rode Ahorn. Hoort bij de 7e straal,van roze en robijn rood