Wat is Aura-SomaŽ?   

Aura-SomaŽ is een therapie, die het mogelijk maakt om dicht bij jezelf te komen. Voorbeeld van enige producten

Aura-SomaŽ is een voor iedereen geschikte therapie. Aura-SomaŽ is een makkelijk bereikbare therapie. Aura-SomaŽ is een herontdekte therapie, die opnieuw de kracht heeft gekregen om mensen visueel te betoveren en in balans te brengen.

Aura-SomaŽ is meer dan een therapie, het is een systeem dat je dichter bij jezelf brengt, zodat je meer van jezelf begrijpt en meer van jezelf gaat houden zoals je bent en bedoeld bent te zijn. Aura-SomaŽ gebruikt visuele en niet visuele energieën van kleur, essentiële oliën, geneeskrachtige extracten van kruiden, planten en bomen, energieën van kristallen en edelstenen. Aura-SomaŽ helpt je om op een dieper niveau van zijn te functioneren, het helpt je om je innerlijke schoonheid te laten stralen, om bij de essentie van jezelf te komen.Wanneer je in contact staat met je innerlijke bron heeft dat zijn reflectie op je uiterlijke aspecten. Aura-SomaŽ brengt dit naar buiten, het laat jouw gaven en talenten zien, zodat je in contact kunt komen met het hoe en waarom je hier bent op dit moment in tijd op deze aarde op deze plek. Aura-SomaŽ spreekt de taal van de kleuren van de regenboog.De kleuren van Aura-SomaŽ dragen de kracht om van ieder van ons regenboogstrijders te maken. Aura-SomaŽ vraagt van jou werken aan jezelf, voor jezelf, het grootste cadeau wat je, jezelf kan geven.

Volledig in balans en volledig in vrede.Is dat niet wat wij voor onszelf wensen, voor onze medemensen, en alle schepselen die de hemelen en aarde bevolken?