De geschiedenis van Aura-Soma®

Het woord aura stamt uit het Latijn en betekent; verwant aan lucht, de ijle damp of glinstering, een licht ader. Soma is het oude Grieks voor lichaam, terwijl het in oud Sanskriet duid op een mysterieuze drank, die werd gebruikt om de ziel in een hogere extase te brengen. Wanneer we de worden samenvoegen in Aura-Soma® geeft dit een specifieke trilling in het universum te weeg, anders dan de twee woorden los van elkaar. Elk woord heeft een trilling, ook die in gedachten uitgesproken, vandaar dat ook gedachten kracht bevatten. De beide begrippen aura en soma hebben in de kern een diepere betekenis.

In 1984 werd de naam Aura-Soma® en de visie die daarbij hoort, opnieuw herontdekt dor Vicky Wall. Het werd aan haar geschonken als een cadeau van de spirituele wereld die zo groot was, dat het nu nog steeds niet uitgepakt is en volledig begrepen word door ons als mens. In een serie van meditaties werd haar steeds dezelfde boodschap gegeven, totdat ze er gehoor aan gaf en aan haar werk begon, van dat wat nu nog steeds groeiende is als het Aura-Soma® systeem.  Vicky had een praktijk als pedicure, apotheker en kruidendokter, was 66 jaar en blind. Ze had geen idee wat ze deed toen ze zich in haar kleine laboratorium  terugtrok en aan het werk ging om van de meest natuurlijke ingrediënten, samenvattingen maakte van kleur, lagen en formules. Dit was de “geboorte”van de eerste Equilibriums. Vicky vertelde hierover alsof ze door onzichtbare handen werd geleid. Ze kon de “juwelen”die ze samen met de onzichtbare wereld had gecreëerd zelf niet aanschouwen en al helemaal niet vermoeden wat hun functie zou kunnen zijn. En wat haar zelf het meest verbaasde was de kracht die de Flesjes uitstraalden, want die was en is  duidelijk  voelbaar. Vele van Vicky’s cliëntèle waren aangetrokken tot deze flesjes en dit maakte het voor haar mogelijk om een solide, onderbouwde kennis achter te laten na haar overlijden. Waarom kozen sommige mensen voor bepaalde flesjes? Wat deden die flesjes met die mensen en hoe integreerden ze de flesjes in hun bestaan. In een relatief korte periode van enkele jaren kon Vicky vaststellen dat de kleuren ieder een eigen taal spraken. Mike Booth ontmoette Vicky in 1984 en vanaf die tijd werkte die met haar als haar compagnon en vertrouweling. Ze reisden, werkten en leerden van elkaar tot Vicky haar overlijden in 1991. Sinds die tijd is Mike verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het  Aura-Soma® systeem.Door zijn inspanning en toegewijd zijn, heeft Aura-Soma® al vele levens beroerd.

Vicky’s huis is een waar paradijs geworden, waar mensen met liefde haar werk voor haar doorzetten in haar liefdevolle herinnering.