Hoe gaat een Aura-Soma® consult?

Het consult is gebaseerd op jouw keuze van vier flesjes uit de Equilibrium reeks van nu 104 flesjes en dat worden er steeds meer, want nog steeds worden er nieuwe flesjes “geboren”.

Aura-Soma® gaat ervan uit dat je zelf de sleutel bij je draagt voor het oplossen van het probleem of de eventuele vraag die je kan hebben, die jou  het beste zou kunnen helpen op je levenspad. Samen met een Aura-Soma® therapeut loop je samen op jouw kleurrijke pad voor een bepaalde tijd. Iedereen ervaart Aura-Soma® op een andere manier, er is geen goede of slechte manier, de manier waarop je er kennis mee maakt is voor jouw altijd de goede, of je er nu iets mee kan/ wil of niet. Aura-Soma® is het eerste systeem dat spirituele ontwikkeling samen combineert met de drie grote koninkrijken van het universum, met als basis kleur. De Equilibrium flesjes bevatten dan ook levende energieën Je  hoeft jezelf niet langer afhankelijk op te stellen voor het oplossen van jouw vraagstukken, de enige van wie je afhankelijk mag zijn is van jezelf, want jijzelf bent de drager van de sleutel en niemand kent jou beter dan jezelf.

Tijdens een consultatie bij een  Aura-Soma®  therapeut, laat je diegene even kijken door het “venster van je ziel”en tijdens dit consult kunnen aspecten van jezelf naar boven komen, waardoor je begint te begrijpen en te accepteren waarom je bent, zoals je bent. Je bent de kleuren die je kiest en ook al zal je dagelijks andere kleuren kiezen, dan nog zijn dit allemaal aspecten van jezelf. Tenslotte hebben wij als mensen  “de vrije wil”gekregen, waardoor we vele aspecten kunnen integreren in dit leven en dat maakt het leven op zich een hele uitdaging. De kleuren die je kiest tijdens een  Aura-Soma® consult reflecteren wat je nodig hebt, of dat wat je nodig hebt maar nog verborgen ligt. Door te ervaren wat kleur met je doet opent een nieuwe dimensie van waarnemen. Kleur op zich speelt sowieso een belangrijke rol in ieders leven of je, je er nou bewust mee bezig houd of niet. Kleuren vertellen iets, doordat deze visueel zijn, is er in de loop van de tijd ook geur en zelfs smaak aan verbonden. Ooit rood gemaaid gras gezien of geroken? Ooit vrolijk geworden van de  zwartkleurig behangetje ? Ooit een gouden appel gegeten? Ooit lekker zonnig gevoeld in die grijze trui? De seizoenen werken ook met kleur en het verteld al veel als je, je aangetrokken voelt tot een bepaald seizoen, elk seizoen heeft zijn eigen kleur, geur en smaak.

Je ziet dat kleur meer doet dan je in eerste instantie voor mogelijk had. Het beïnvloed je wezen in zien, proeven en ruiken.

Door de Aura-Soma® producten te gebruiken opent het niveaus van communicatie tussen jezelf en je ziel.De door jouw gekozen kleuren hebben de capaciteit om je te ondersteunen in een dieper begrip van jezelf in het hier en nu, het verleden en de toekomst. Door de golflengtes van de kleuren, elke kleur vibreert op een andere golflengte, worden er handreikingen gegeven om je meer in je kracht te laten staan en je zal ontdekken dat je echt in staat bent om je eigen toekomst te creëren. Aura-Soma®  nodigt je uit om dit  (on)gelofelijke   systeem te onderzoeken en terwijl je dat doet, je weg naar je ziel te onderzoeken in kleur, liefde en licht, want dat is wat de kleuren inhouden.

Equilibrium; Je bent de kleuren die je kiest

Wanneer de vier flesjes opeenvolgend gekozen zijn, zal de Aura-Soma® consulent u door de betekenis van de volgorde heen loodsen en je in staat stellen om de boodschap die elk van deze flesjes vertegenwoordigd aan je duidelijk te maken. Elke Aura-Soma®

Consultant heeft zijn/haar eigen manier van werken, uiteraard wel volgens de richtlijnen van Aura-Soma®, maar elke consultant heeft zijn/haar eigen manier van werken, zodat geen enkel consult hetzelfde kan zijn.

Aura-Soma® werkt samen met en voor jouw spiritueel welzijn. De Quintessences, Pomanders, Colouressences, Sea & Butterfly essences en de andere aan kleur gerelateerde producten van Aura-Soma® helpen je om je Zijn in evenwicht te brengen. Ze helpen je om je zelfvertrouwen te verhogen en ze creëren een gevoel harmonie in en om je heen. Je kleurenkeuze reflecteert jouw eigen persoonlijke behoeften en helpt je om je eigen potentieel te begrijpen. De Equilibriumflesjes  zijn het hart van Aura-Soma®, zoals Vicky Wall het al zei, vertegenwoordigen zij de spiegel van de ziel, met alle aspecten die daarbij horen. In haar boek “Het wonder van genezen met kleuren”beschrijft ze enkele van deze Equilibriumflesjes uitgebreid en het boek is meer dan het lezen waard om je een indruk te geven  over het ontstaan van deze “Juwelen”. Elk Equilibruimflesje bevat een boven en een onder fractie, olie rustend op water. Binnen deze twee fracties van olie en water vinden we de essentiële oliën en kruidenextracten van het plantenrijk in combinatie met de energieën van het mineralenrijk, de energieën van kleuren, de energieën van licht, de energieën van kristallen en mineralen. Samengevoegd maken deze energieën dat je spirituele zelf in balans is. De Equilibriumflesjes is het licht dat jij ontsteekt en aan de Aura-Soma® consulent laat zien.